Kuhu on kadunud noored sõitjad?

Milline on sinu vanus?

16-19
1
1%
20-30
13
11%
31-40
54
44%
41-50
38
31%
51+
16
13%

Hääli kokku: 122
Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 249 korda
Tänatud: 611 korda

Re: Kuhu on kadunud noored sõitjad?

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Mina ausalt öeldes olen suht vastupidisel seisukohal selle "õige" esimese mootorratta osas, kui värskete lubadega inimene ikka siiralt tunneb, et tema südant põksutab see Monster, GS, mingi CBR-ZZX-RR-veelmõnederrid või minupoolest Hayabusa, siis Jumala eest, ostku see ja tundku parklas üle õla tagasi vaadates rõõmu. Mingit erilist lisaohtu need aparaadid ei kujuta ning alguseotsas on just silmad ja süda see, mis "leeki" käimas hoiavad. Selle paratamatu tõdemuseni, et tegelikult viib mingi uuemapoolne 35kW klassik sind kiiremini, mugavamalt ja väiksema draamaga kõikidesse samadesse kohtadesse, võib vabalt ka hiljem jõuda, kui esimene vasikavaimustus juba möödas on. Samas mingit endale mitte nii väga meeldivat "algaja" tsiklit ostes võib teoorias õppeprotsess küll kiirem olla, aga kui vaimustus on kraadi võrra lahjem, siis tihti jääb see tsikkel üsna kiirelt seina äärde konutama, kuna ratsanikul on juba uued huvid. Inimesed on kärsitud, eriti noored, ma ise olin (ja olen) ka :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”