Õli ventilatsiooni voolikust
-
Teema algataja - Postitusi: 146
- Tsikkel: Yamaha yz80, Suzuki RMZ 250
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 19 korda
Re: Õli ventilatsiooni voolikust
Aitäh 2715 põhjaliku informatsiooni eest. Vaatasin täna ise ka veel üle enne kokku pakkimist ja jõudsin ka ise järeldusele, et need juhtpuksid on vaja panna uued. Lisaks siis kui kohale jõuab siis uurin veel neilt kas pesad on üle lõigatavad või tõesti tuleb panna uued pesad.
Tõepoolest vanad klapid olid kõverad, tundsin seda juba klappide eemaldades, sest klapid ei tahtnud just eriti lõbusalt välja tulla…
Minu õnneks väljalaske pool oli täielik vastand sisselakse olukorrale. Kõik puksid ja pesad olid ilusad, samuti ka klapid korralikud.
Kui homme panen paki teele ja millalgi kohale jõuab, eks siis näis mis ütlevad. Juhtpuksid kindlalt vahetusse, kui klapipesad pole lõigatavad siis tuleb ka need uued panna.
Kõige lahedam on asja juures see, et mul pole hetkel õrna aimu ka mis see pukside vahetus maksma võib minna.
Eks saan hinna teada kui nad asja üle vaatavad. Ise kujutan ette sisselaske pesade ja juhtpukside vahetus kuni selline 150euri.
Tõepoolest vanad klapid olid kõverad, tundsin seda juba klappide eemaldades, sest klapid ei tahtnud just eriti lõbusalt välja tulla…
Minu õnneks väljalaske pool oli täielik vastand sisselakse olukorrale. Kõik puksid ja pesad olid ilusad, samuti ka klapid korralikud.
Kui homme panen paki teele ja millalgi kohale jõuab, eks siis näis mis ütlevad. Juhtpuksid kindlalt vahetusse, kui klapipesad pole lõigatavad siis tuleb ka need uued panna.
Kõige lahedam on asja juures see, et mul pole hetkel õrna aimu ka mis see pukside vahetus maksma võib minna.

Eks saan hinna teada kui nad asja üle vaatavad. Ise kujutan ette sisselaske pesade ja juhtpukside vahetus kuni selline 150euri.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.