Puurida, puurida, puurida jah!

Teema algataja
will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Puurida, puurida, puurida jah!

Lugemata postitus Postitas will111 »

bitter, kui sul on korteris/majas mingi tünn sooja veega, mida kütab gaas siis sul on seal korteris juba gaasiküte sees. kõik punkt ja nii lihtne see ongi. sealt edasi ei ole just liiga keeruline sedasama sooja vett kas siis põranda alla torusse või mõnda radikasse laiali suunata.
pole vaja mulle mingist soojusvahetite kogusest rääkima tulla. ma võin selle peale samamoodi öelda, et no tavaline elektriboiler maksab ju 0 eurot (või mis iganes äge ja mugav summa see teil seal ülevalpool oli, mis need elektriradikad maksid), eks võta ja pane siis see asemele tarbevett kütma ja kasuta gaasi tubade kütmiseks.

ega lõpuks pole muidugi minu asi ega mure, millega sa kütad, millised on sinu küttearved või kui palju sa oma küttesüsteemi tahad/ei taha investeerida. kui väidad, et sulle on otselektriga radikaid nuumata kõige parem ja odavam siis anna aga kuuma. aga fakt on see, et miski soojuspumbaga näiteks on umbes 3-4x odavam kui me räägime ARVETEST! ja alginvesteering ning jooksev kulu on minu maailmas ikka kaks VÄGA erinevat asja...aga jällegi, kui sinu arvates on need täitsa üks ja sama siis, ega muud kui anna aga kuuma :D sel juhul muidugi tekib rida küsimusi, et miks sa näiteks omad mingeid mootorsõidukeid? kõikjale saab ju minna jala ning mõtle kui palju "odavam" see on? alginvesteering on tuhandeid kordi väiksem (ketsid) ja jooksvad arved on justkui samuti olematud. või miks sa üldse mingeid elukohti omale ostad? mõtle kui palju odavam on magada lihtsalt puu all tekikotis või kuskil ventilatsioonitorus? alginvesteering on null ja küttearved on ka null

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”