Puurida, puurida, puurida jah!

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Re: Puurida, puurida, puurida jah!

Lugemata postitus Postitas bitter »

will111 kirjutas: 28 Okt 2022, 18:53
bitter, ei saanud sinu näitest ja selle kirjeldusest ausalt öeldes aru. sul on mingi korter, milles on gaas sees...ja sa väidad, et seda on soodsam hakata kütma otsekütte elektriradikatega kui gaasiga? nojah, lase käia :)
mis täpsemalt neid tuhandeid maksab selle gaasikütte kasutamise puhul? kui seal on gaasiga veesoojendaja juba sees siis seal on korteris on gaasiküte olemas. suuna vaid soe vesi läbi radika. ise muidugi paneks vist maha toru ja suunaks vett sealt läbi
Mulle tundub, et sa tead gaasiga kütmisest veel vähem kui mina. Ma vähemalt olen näinud gaasiboilerit (sisaldab ÜHT soojusvahetit, tarbeveele) ja gaasiKATELT (2 soojusvahetit, tarbeveele ja küttele). Väliselt täitsa sarnased muidu :). Kui sa oskad ühe soojusvahetiga seadmega tarbevett soojendada ja radikaid kütta, siis huvitav miks teised nii ei tee ja ostavad kallima seadme? Kondensatsiooniga gaasikatlad algavad minu teada 1000€ juurest. Lisaks radikad, torud ja paigaldus.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”