Õnnetused mootorratastega 2022

Kasutaja avatar

Henn
Postitusi: 371
Liitunud: 23 Dets 2006, 13:07
Tsikkel: Honda
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 58 korda

Re: Õnnetused mootorratastega 2022

Lugemata postitus Postitas Henn »

will111 kirjutas: 18 Okt 2022, 02:35
Ma sõitsin ka ükskord normaalse kiirusega...
Ja kirevase päralt, Ikka kuramus tuli ootamatult :D Äkki yeekim oskab veel selles osas mingit tarka nõu anda? veel mingid head "tipsid ja triksid" mida peaks rakendama, et ikka absoluutselt ALATI ja ÜKSKÕIK MILLEKS valmis olla. Ja mismoodi seda valmis olemist täpsemalt kujutad/kirjeldad? Et koguaeg on selline sittuva kana asend sees sest sajandik sekundi pärast võib alt ära minna ja paned rämeda käna? Päris pingelised sõidud sul siis vist või mis? :D

Tuleb tuttav ette küll natuke, ma käin ja sõidan ka vahel umbes niimoodi. Seda näiteks krossikaga metsas käies, või mõne oma rattaga mõnel ringrajal käies. Siis ma olen küll koguaeg valmis. Aga võta näpust, isegi kui iga viimane kui sekund muudkui maksimaalselt valmis oled, ikka vahel läheb nihu. Tundub siis, et see hüva nõu ka ikka päris 100% ei aita?! :lol:
Ma tean päris mitut, kes on sõitnud sadu tuhandeid kilomeetreid ja pole kukkunud. On inimesi, kes oskavad olukordi ette näha ja on inimesi, kellele koguaeg keeratakse ootamatult ette ja taha. Me kõik suudame maanteel +10; +20 ja ka +50km/h kiiremini sõita. Vähesed suudavad tsikllga jääda sinna kuni +10 piiridesse. Oskus enda käitumist juhtida on ellujäämiseks vajalik oskus.

Sa võid olla selle maailmajao parim krossisõitja, rinkakunn jne. Aga kui sul maanteel või linnas juhtub pidevalt midagi ootamatult, siis on vaja oma oskusi lihvida.
Usun, et Yeekimil on see oskus olemas, ei maksa norida, et ta on elus ja terve ja suudab ilma risu panemata sõita ning ei sega oma sõitmisega teisi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”