Rumalad või segased küsimused jms

Antt1
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 29 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Antt1 »

Puuri kohe keldri põrandasse auk, tao sinna meetrine vasktoru ja parem ikka kui mitte midagi.
Uleüldse on muarust hirmus palju meelespidamist et "kui vool tagasi tuleb siis peab..." . Lihtsam tundub olema generaatorist jupp kaablit kilbi juurde vedada.

Ma tegin kunagi oma garaažile eraldi pistikust tuleva süsteemi. Ehitaja andis hoone niimoodi üle et seal oli kilp, arvesti ja kilpi oli ühendatud ainult üldvalgustus ja elektriradikas seina peal. Kauba sees olid veel kaks ühefaasilist pistikut ja üks kolmefaasiline 32A pistik.
Kogu garaaži kaabelduse tegingi sellesse 32A pistikusse niimoodi et sinna tuleb isane ots ja läheb sellistesse jaotuskilpidesse mida ehitustel kasutatakse. Kaablikanalites et vähe viisakam üldmulje oleks.
Kui võrguelekter peakski ära kaduma saab pistiku seinast välja tõmmata ja generaatori külge torgata. Siis pole muidugi enam laevalgustust ja seina küljes olevat radikat. Generaatoriga garaaži kütta on nagunii vähe karm.
Igal generaatori pole 32A pistikut aga selle vastu on insenerid vahetükid välja mõelnud.

Boonusena olen ära minnes selle pistiku seinast välja tõmmanud ja seda ohtu et kompressor käima jääb ja tuld võtab vms on vähem. Ja juba sellepärast et ise tegin selle aretise . Kusjuures sain ainult ühe korra särakat mida ma pean ikka keskmisest paremaks tulemuseks.

Nende kattide puhul on olulised kaal ja koostis. Algusaegade kattidesse oli väärismetalle rohkem pandud, kaalult ka kobakad ja materjali eest saab pea 1000 EUR. Uldiselt on neil korpustel koodid peal ja tabeliraamatud kust andmed võetakse.
Mu töö juures üks osakond tegeleb küll kattidega aga eraisikutelt ja ühekaupa ei osteta. Isegi mitte siis kui tal on uue ostmise kohta tsekk ette näidata.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”