Neeger või võimalik ostja ?!? Pettus
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 117 korda
Re: Neeger või võimalik ostja ?!? Pettus
Vahel saab ja seda isegi siis, kui sa oled enda poolt teinud kõik, et ei saaks. Nimelt võib saatja märkida kirjale juurde atribuudi, et talle antaks märku, kui kirja on vaadatud (return receipt). Meilikliendis saab küll seadistada, kas seda teavitust saadetakse või ei saadeta, aga endal oli juhus, kus asutuse kirjakast on Office365 pilves ja lugemise vastuse saatis pilve Exchange server selle peale, kui meiliklinet kirjad alla tõmbas ja sõltumata sellest, mis meilikliendi seadistustes määratud oli. Lõpuks ainus lahendus oli see, et minu kirjakastile pandi personaalne filter, mis lugemisteavituse päringu (päise kirje Disposition-Notification-To) kõikide saabuvate kirjade seest lihtsalt välja kustutas enne minu kirjakasti salvestamist. See probleem esines 2020. a. alguses ja internetiotsingust leidis sarnaseid kaebusi juba 9 aastat (!) varasemast ajast, nii et ma ei imestaks, kui see viga pole endiselt ära parandatud.
Joel
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.