Krossitreeningut orgunnib Reinuvader. LAPSED & TÄSIKSVANUD (juuli lõpp-aug algus). Tule ka!
-
Teema algataja - Postitusi: 296
- Tänatud: 27 korda
Re: Krossitreeningut orgunnib Reinuvader. LAPSED & TÄSIKSVANUD (juuli lõpp-aug algus). Tule ka!
Tere!
Neile kes "minu" teemasid loeb või jälgib...väike abi palve, et..."24.10.2022" u kl:16.30 oleks mul heategevuse korras ja selleks, et see motokrossi elu ja algus elaks ja leiaks veel rohkem harrastajaid ja algajaid....siis olen tegemas järgmist video osa ja sai kokku lepitud Viljandis ühe EST tuntud motokrossi inimesega(kes...jäägu videoni saladuseks) vestlus mida oleks tarvis adekvaatselt jäädvustada. Et kui seal kandis oleks keegi asjalik inimene või nt ma saaksin ise peale võtta ja viia-tuua...kui see in on ka Valgamaal-Põlvamaal-Võrumaal.
Kontakt mulle: 5169076 Rein
Tänud juba ette!
Neile kes "minu" teemasid loeb või jälgib...väike abi palve, et..."24.10.2022" u kl:16.30 oleks mul heategevuse korras ja selleks, et see motokrossi elu ja algus elaks ja leiaks veel rohkem harrastajaid ja algajaid....siis olen tegemas järgmist video osa ja sai kokku lepitud Viljandis ühe EST tuntud motokrossi inimesega(kes...jäägu videoni saladuseks) vestlus mida oleks tarvis adekvaatselt jäädvustada. Et kui seal kandis oleks keegi asjalik inimene või nt ma saaksin ise peale võtta ja viia-tuua...kui see in on ka Valgamaal-Põlvamaal-Võrumaal.
Kontakt mulle: 5169076 Rein
Tänud juba ette!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.