Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?

Lugemata postitus Postitas will111 »

Pesu saab ka nii pesta, et ei pea midagi kuskilt kuskile tõstma. Meil siin kodus on pesumasin, mis peseb pesu ära ning sealsamas ka kuivatab. Ma ei ole täpsemalt uurinud, mis või kuidas sest naine on selle masina ostnud ja tema sellega toimetab...aga ma tean, et sinna lähevad öösel pesud sisse ja välja võetakse kuivad asjad hommikul :D kõik!

Ka kige tavalisema pesumasina puhul saab ju kasutada tsentrifuugi, mis küll ei kuivata pesu täielikult ära aga no sealt tulevad siiski välja vaid kergelt niisked lapid. Kas tõesti kellelgi pole elamises ühtegi kohta ega võimalust neid paari lappi kuskile kuivama tõsta või ma ei saa aru milles täpsemalt see suur "kuivatamise" probleem seisneb? Tundub juba rohkem nagu mingi põhjuse või vabanduse leidmine kui reaalne või tõsine probleem. Aga noh, kui sellised probleemid on siis minumeelest pole vaja nendel elekti hinna teemadel üldse sõna võtta. Mugavus maksab nagu öeldakse...tellige omale koristaja. See teeb kõik ära, korjab pesud kokku, viib need kuskile pesemisse ja paneb pärast omale kohale tagasi ka.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”