Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?

Lugemata postitus Postitas will111 »

ega ma kuskil väitnudki ju, et konkreetselt sinust räägin?!? arusaamatu, kuidas sellise järeldusele üldse saab jõuda. me pole ju kohtunud ja ma ei tunne sind, et võiksin teada, millised on just sinu pesu pesemise harjumused :D
aga tean ja tunnen inimesi, kes pesevad IGA PÄEV...seega välja pole minu jutus mitte midagi mõeldud.

iseenesest olen nõus, et sellel "börsi järgi sättimisel" on selged omad miinused, kuid samamoodi ei ole vaja sul endal asju välja mõelda ega üle dramatiseerida. elekter on odav igapäevaselt kohe alates südaööst, seega mingit 3 päeva juttu ei ole mõtet ajada...see on lausidiootsus, saad ju isegi aru. jah, ma võtsin ise ka (praeguseks) universaali, huvi ja proovi pärast. aga ma ei hakka nüüd selle pärast kellegi teise valikuid materdama, kes tahab ja oskab börsil odavamat elektrit osta ja kasutada, sel on see võimalus olemas ning ma olen endiselt suht kindel, et hästi ajastades on börsilt ostmine ikkagi soodsam. kui palju kellegi jaoks on see soodsam väärt ja kui palju kellegi jaoks mugavus "mitte midagi ajastada", see on ja see jäägu igaühe enda valida ja otsustada

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”