Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
ma ka olen seda imestanud (ja alles hiljuti keeldusin üldse sellist asja uskumast) aga mingitel inimestel tõepoolest on selline elu, et IGA PÄEV ongi vaja käitada nii pesumasinat kui nõudepesumasinat
ja ma ei räägi tingimata isegi nendest inimestest, kellel on mingi 3 väikest/suuremat last ja muidu ka üsna suur pere.
mõnele lihtsalt miskipärast meeldib olla koguaeg selle vänge pesupulbrilõhna sees, küll päeval (riietus) kui öösel (voodiriided). suht raske aru saada inimestest, kes mitte ühtegi riideeset näiteks ei suuda kanda üle 1 päeva või voodilinu on vaja vahetada 3 korda nädalas...aga sellised inimesed eksisteerivad ja mingil põhjusel neil sellised "vajadused" on
pesu/riiete asjade puhul ma saan sellest veel niipalju aru, et ega neid riideid käsitsi kah nüüd jah peseme ei hakka tänapäeval, aga nühkida igapäevaselt nõudepesumasinaga (mis käib ka ikka tunde) mingi 2 musta talkriku, mõne noa ja kahvli ning ühe panni või potiga...see on juba minumeelest ajuvabanduse tippklass
mõnele lihtsalt miskipärast meeldib olla koguaeg selle vänge pesupulbrilõhna sees, küll päeval (riietus) kui öösel (voodiriided). suht raske aru saada inimestest, kes mitte ühtegi riideeset näiteks ei suuda kanda üle 1 päeva või voodilinu on vaja vahetada 3 korda nädalas...aga sellised inimesed eksisteerivad ja mingil põhjusel neil sellised "vajadused" on
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.