Õli ventilatsiooni voolikust

2715
Tänatud: 40 korda

Re: Õli ventilatsiooni voolikust

Lugemata postitus Postitas 2715 »

mx77 kirjutas: 18 Okt 2022, 18:40

Sa vist mõtlesid klapipesasid?

Tegelikult ei sovelda neid täna keegi, lõigatakse spetstööriistaga täpse teemantlõiketeraga õiged nurgad üle ja peab ilma pastaga nühkimata.
Midagi sellist
image.png
Täpses ja lõtkudeta pingis hea teraga pole tõesti vaja soveldada aga kui käsifreesidega läheneda ma ikka käin soveldiga üle tööpinna ja klapp peab 100% kindlusega.
Ma tõesti ei osanud arvata, et keegi võib nii aru saada et seda paberit pesale kleepida tuleks ja klappi nühkida.
Klapile ikka mõtlesin et pesa pinnalt mikrokonarused ja tahmaosakesed maha enne uue klapi panekut ja see on paar ringi keerata mitte päris käsitööd tegema hakata.
Photo0166.jpg
Mul vanakooli riistad ja siin mõni elementaarne asi nagu reguleeritav klapipuksi sissepressimise asi et sügavus õige jääks, väljaloomise torn ja sabad erinevate klapi läbimõõtude jaoks ning soveldi.
Lisaks mitu sahtlitäit freese, torne ja soveldeid, kuna igal kaanel on midagi erinevat ja tuleb teha uusi asju juurde.
Vanasti ma ikka remontisin naid kaasi kus klapp sisse kukkunud ja uut pesa või pukse vaja või keevitada.
Nüüd enam ei viitsi eriti, kuna need asjad on kättesaadavaks muutunud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”