Krossitreeningut orgunnib Reinuvader. LAPSED & TÄSIKSVANUD (juuli lõpp-aug algus). Tule ka!

Dusterx
Tsikkel: lc8adv,txt250,cm200t,ec300
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 92 korda

Re: Krossitreeningut orgunnib Reinuvader. LAPSED & TÄSIKSVANUD (juuli lõpp-aug algus). Tule ka!

Lugemata postitus Postitas Dusterx »

Ma ise suhtkoht viljelen seda nn turvalist ja võimalikult täpset stiili, mida siin soovitatakse ja maksab ikka kenasti kätte ka-Kunagi sai igast künadega ilma varustuseta sõidetud ja igasuguseid tehnika puudujääke kompenseeritud ja see hetkel pärsib mu arengut nii, et vähe pole. Selleasemel, et täie lennuga ilusti hüppesse minna, kulgen ennem hüpekat, lasen nuka tihti jalgadesse, et jumala eest liiga kõrgele ei läheks jne. Täiesti mõtetu tegevus ausaltöelda, keegi ei sõida enam iz'dega, mille verdustus mõmmigi ei aidanud...Samuti on ikka see ka, et kui piire ei kompa, siis ei õpi ka pea midagi või veel hullem, üldse valesid asju. Igaljuhul olen nende rajakõrval karjuvate gaasi gaasi stiilis vanematega pigem rahul, kui see, et päda teeb, mis tahab või vahib nuhvlis...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”