Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
-
Teema algataja - Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 598 korda
Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
no see on selge, et sul on vaja müümiseks tootja lepingut.
Tsitaadid artiklist:
Need vähesed, kel aga on elektri salvestamise võimalus, saavad universaalteenuse hinnaga akud täis laadida ning salvestatud elektri müüa hiljem võrku tagasi juba börsihinna eest. Kuna hinnavahe võib olla kordades, siis igasuguste maksude ja kadude kiuste saab jääda plussi.
Teenimise võimalust tunnistas ka Elektrilevi võrguteenuse tootejuht Tõnu Roosve. Erinevalt ministeeriumist ei näe ta aga sellises teenimises midagi halba, millele oleks vaja lahendust otsida.
Mingit soga on aetud, ka et naabri juurest pikendusjuhtme toomine ei aita.
Kuid minu hinnangul on siiski võimalik mitte tootva naabri juurest toodud juhtme abil väga vabalt päiksepaneeli mängida ning naabrilt odavalt saadud molekule
kordades kallimalt enda juurest võrku suruda.
Tsitaadid artiklist:
Need vähesed, kel aga on elektri salvestamise võimalus, saavad universaalteenuse hinnaga akud täis laadida ning salvestatud elektri müüa hiljem võrku tagasi juba börsihinna eest. Kuna hinnavahe võib olla kordades, siis igasuguste maksude ja kadude kiuste saab jääda plussi.
Teenimise võimalust tunnistas ka Elektrilevi võrguteenuse tootejuht Tõnu Roosve. Erinevalt ministeeriumist ei näe ta aga sellises teenimises midagi halba, millele oleks vaja lahendust otsida.
Mingit soga on aetud, ka et naabri juurest pikendusjuhtme toomine ei aita.
Kuid minu hinnangul on siiski võimalik mitte tootva naabri juurest toodud juhtme abil väga vabalt päiksepaneeli mängida ning naabrilt odavalt saadud molekule

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.