Husky 701, KTM 690 Enduro
Re: Husky 701, KTM 690 Enduro
Prets, see on ju manualis kirjas - ma ei viitsi hetkel kaevama hakata, mis aastamudel sul täpselt on, aga näiteks 2017.a. manual annab margiks YTZ10S. Kui eest "Y" ära võtta, siis leiab teiste tootjate analoogid ka üles.
Imho liitium on metsarattale pointless, kui ta just sinna juba tehasest paigaldatud pole - kuna laadimispinge on kopka võrra kõrgem kui pliil, siis nõuab ideaalses korras laadimissüsteemi, et tast üldse mingit tolku oleks. KTM on ju teada-tuntud oma kvaliteetelektri poolest
Lisaks aku "äratamine" külmaga, uus laadija jms jura. Seda kaht kilo sõites nagunii ei tunne, a ilma vändata selle mammuti käima jooksmine ei ole väga lõbus ajaviide.
Ma 350l eksperimenteerisin sellega natuke, aga tulemusena on sabaalune jälle kenasti pliine ja liitium võtab riiulis ruumi.
Imho liitium on metsarattale pointless, kui ta just sinna juba tehasest paigaldatud pole - kuna laadimispinge on kopka võrra kõrgem kui pliil, siis nõuab ideaalses korras laadimissüsteemi, et tast üldse mingit tolku oleks. KTM on ju teada-tuntud oma kvaliteetelektri poolest

Ma 350l eksperimenteerisin sellega natuke, aga tulemusena on sabaalune jälle kenasti pliine ja liitium võtab riiulis ruumi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.