Mootorrataste remondi ja hooldusteenuste uuring.

Kasutaja avatar

Teema algataja
HighPing
Postitusi: 12
Liitunud: 29 Apr 2016, 19:16
Tsikkel: Honda Hornet 900
Asukoht: Tartu
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 4 korda

Re: Mootorrataste remondi ja hooldusteenuste uuring.

Lugemata postitus Postitas HighPing »

Ma saan teie soovitustest aru. Ärge pikka viha pidage. :) Ja see ongi tänapäeval see olukord ,et inimesed on laisad ja haldavad teksti hoopis teistmoodi kui vanasti.
Asja kogu uba on see ,et ma loen siit küsitlusest natuke ikkagi midagi välja .Tänu ikkagi neile kes veel viitsivad natuke kirja panna. Aitäh muidugi neile..
Aa ja nüüd uba on see.. et ma olen kohustatud seda tegema kui ma tahaks oma äriprojekti korrektselt ära täita ja riigi käest selle putka ametlikult asutamiseks mõned rahad juurde saada.
Nagu mainisin mingi info saab ikka kätte mis on siis selle jaoks piisav. Aga ma ka koostan üldpildis mingi vastuse mille avalikustan kõike arvesse võttes ka enda ämbreid ja juhtumeid. Nagu Macintosh ütles ,et ta ei näe probleemi siis suurem osa ikkagi need kes teenust kasutavad on ikka juhtunud suurte probleemide otsa sattunud kuna klientidele ei ole asju selgeks tehtud miks ja mis saab ning üldpildis asjad on. Sinna see personaalne lähenemise küsimine käibki. Loogiline ,et kõik inimesed erinevad .. aga on ikka murekohti ,et ma lihtsalt püüan oma putka puhul asja paremaks teha niipalju kui suudan. Ja nagu enne öeldi kenasti ,et kõike on võimalik õppida. Loll peab ka olema muidu ei õpi. :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”