Mootorrataste remondi ja hooldusteenuste uuring.

Kasutaja avatar

Teema algataja
HighPing
Tsikkel: Honda Hornet 900
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 4 korda

Re: Mootorrataste remondi ja hooldusteenuste uuring.

Lugemata postitus Postitas HighPing »

Macintosh kirjutas: 19 Sept 2022, 14:48
Minu jaoks on halvad need küsimused, kus ma pean hakkama mõtlema, et mis ja kuida ning seejärel oma sõnadega kirjeldama. Sul @HighPing tasuks ilmselt enne võimalikud probleemkohad ära kaardistada ja need küsitlusse sisse panna - saad rohkem vastuseid. Ma näiteks ei viitsinud ka parima tahtmise juures küsimusest 11 edasi vaadata.
Asi, mida ka tähele panna on geograafiline jaotus - Tallinn ≠ Harjumaa. Olulisemad tõmbekeskused tasuks eraldi välja tuua, sest seal on rohkem tsikleid ja rohkem maksejõulist ostjat: Tallinn, Tartu, Pärnu.
Arusaadav , kindlasti valmistan mingil ajal uue ja põhjalikuma asja. Ka see küsimustik näitab murekohti mida üldse paremaks teha.
Geograafilise jaotuse eesmärk on hetkel ikkagi maakondade põhiselt näha palju vastanutest kuskilt teenust otsivad ja kuida teenuse pakkuvus on. Kuna on ka küsimus ,et kes on ka teenus mida kasutate siis ka selle alusel näeb kohti mida eelistatakse ja kus asuvad.
Aga aitäh kaasa mõtlemisel ja informeerimisel!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”