Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?

Lugemata postitus Postitas will111 »

miks seda ei peaks saama teha sellesama inverteriga? (st. selles sisalduva nö. limitteri abil)

ilmselgelt ei oleks sellisel kujul "ümber müües" mõistlik teha seda koguaeg (ehk 24/7). asja kogu point ju ongi see, et sa võtad küll müüdava "produkti" ehk võrku tagasi müüdava elektrienergia fix hinnaga, aga müüd seda SIIS kui sa võid selle müümise pealt teenida ka mingit tulu. teisisõnu müüd seda neile tagasi siis kui seda on sinu jaoks kasumlik teha. ma sügavalt kahtlen, et see kunagi või kuidagi saaks olla kasumlik all of the time :D
ja see, et mis kellaajal mina või keegi teine oma millega iganes toodetud energiat otsustab võrku tagasi müüa, ei saa küll mitte mingil moel olla kellegi asi köhida. kui ma tahan siis ma toodan kella 9st hommikul kella 6ni õhtul päikesega omale energiat akupakki ning müün seda siis võrku kella 7st õhtul kuni 00ni. and I dont give a flying fck if someone likes it or not. aga kui tahan siis ei tooda päikesega, vaid hoopis võtan hommikul võrgust akupaki odavat täis ning müün õhtul kallilt maha, see on ainult minu enda asi ja mis see eesti energia "arvamus" siin asjasse puutub? kas lepingus on kuskil kirjas, et ma tohin elektrit võrku tagasi müüa ainult siis kui päike paistab või :lol: :wack:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”