Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

and kirjutas: 12 Sept 2022, 21:42
ma saan aru, et börsi hinna peal praegu oodata hea ei ole aga no ilge rõõm on selle 23sendise paketiga talvele vastu minna.
mul endal on 18sendine pakett (ega väga hea meel ei olnud sellele lepingule alla kirjutada aga muid variante ei olnud enam) ja see tähendab, et mu kütteaerved tulevad talvel 600-800 euri vahemikku.
Sa pole üksi selline ilmselt. Suurem enamus uuemate või renoveeritud elamiste omanikke on sinu saatusekaaslased.
Ma olen bõrsipaketiga majandanud kohe algusest ehk siis mingi a´10 aasta vist ja kuni eelmise aasta augustini oli tunnipõhine börsi hind koguaeg odavam ükskõik millisest fix paketist. Ma ei tea fix paketti alla 0.05 päeva ja 0,03-0,04 öö. Kuid mul oli ikka kuid kui kuu keskmine oli 0,02-0,03€ ja harva sinna 0,04+€ kanti. Ehk siiani oleks mina iga fixpaketiga üle maksnud,nüüd siis tõesti olen jälle börsiga üle (õigel hetkel tehtud fix paketiga võrreldes) maksnud.
Samas ma tean,et EE on teinud ettevõetetele ka eelmisel ja sel aastal pakkumisi hinnaga 0,06-0,07€ ja seda 5 või 10 aastaks. Ehk kuidas, seda ma ei tea,aga see et meid eraisikutena kooritakse on selgemast selgem.
Kui nüüd see nn üldteenus tuleb koos riigieelarvesse mineva CO2 tasuga,siis saab selle hind ka sinna 0,2€ kanti ilmselt olema,kuigi võiks ilma selleta olla 0,04-0,05€
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”