Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?
Ega ilmaasjata ei räägita, et rikkust on raske varjataurmas66 kirjutas: ↑06 Sept 2022, 15:41Mul on suvel 2 külmkappi-üks õues terrassil(ilmselt töötas ka rohkem kui muidu,sest kuum oli) konditsioneer,garaaz ,välisvalgustus, vent, kaev, pesumasinad jne. Tavaline mugav olemine, aga elektrisauna mul pole. Tarbimine on koguaeg sarnane olnud ja vanasti olid arved suvel 70€ kanti. Kui kõigekülmemed kuud,siis olid vanasti 250€ kanti börsipaketiga, aga selline aasta keskmine oli siiani vast 130-150€. Nüüd see enam nii pole,aga ega ma selle pärast ju saa ka poolt maja välja lülitada ja elu seisma keerata.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.