Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 371 korda

Re: Oma (hirmkalli) elektri/kütte arve olete juba kätte saanud?

Lugemata postitus Postitas ranel »

Alex kirjutas: 06 Sept 2022, 14:50
ranel kirjutas: 06 Sept 2022, 14:46
urmas66 kirjutas: 05 Sept 2022, 22:57
and kirjutas: 05 Sept 2022, 19:17
vaatasin esimese hooga, et mul ka börsipakett ja hind kuidagi väga soodne võrreldes siinsetega aga ei, olin unustanud, et jõudsin kuu tagasi ümber teha fix paketile, nii et hoidsin sellega kokku siis umbes 200 euri jagu võrreldes börsihinnaga.
Mis oli kuu tagasi fix pakkumine sulle ja millega tegid?

Ma ka uurisin,aga ei teinud ja tundub, et oluliselt üle ei makstun, sest pakuti a`36senti kwh

Mul oli tarbimine 633.112 kWh hind börs tunnitäpsusega 0.36795 ja lõppsumma 329€,millest 97€ ülekande tasud-maksud.
Kokku ei hoidnud kuskilt, konditsioneer töötas pea koguaeg. Olin kodust ära 4 päeva ja siis oli tarbimine 8-10kwh ööpäevas.
Kui sul on juba suvel selline tarbimine, siis mis veel talvel on? :shock: elektrikerisega saun on pidevalt sees?
Mõnel on lisaks perele ka vanemad näiteks...meil oli eelmistel aastatel 700kw ja pluss tavaline suvekulu kahe majapidamisega(üks suvine), see aasta on 400kw, sauna sai viimati märtsis...
Jutt ikka ühest majapidamisest. 633kWh on ikka suve kohta suht jõhker kulu arvestades, et sooja vett teeb ta maasoojuspumbaga ja august oli võrreldes juuliga suhteliselt jahe kuu siiski loe:jahutada vähem vaja.
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”