BMW 1200gs sadul pikemaks sõiduks

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1993 korda
Tänatud: 588 korda

Re: BMW 1200gs sadul pikemaks sõiduks

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Ma ka oma ratta(TDM) sadulat vast 4 korda ümber teinud ja üks tegemine on veel mõttes ehk igati Kibu ja Maci mainituga nõus. Samas näiteks vana Varadero sadul oli mulle nii mugav nagu "ema süles" istuks. Sõida palju tahad kuskilt ei seganud miski.
Enda ratta sadulat üritasin peale Varderot ka samasuguseks teha, sest see oli nö eeskujuks olemas, aga see polnud vast kõige õigem minu rattaga. Kindlasti on palju ka jalgade-jalarudade asendist ja lenksu kõrgusest-kaugusest-laiusest sõltuv. Kõik see mõjutab sinu asendit sadulas ja survet kehale.
Minu pragune järjekordne ümbertegemine ongi mõttes nii, et kõigepealt jalaraudade asendit muuta(alla-ette liigutada) ja siis alles sadula kallale minna(kui veel vaja), sest lenksu vahetus(kõrgem ja laiem) muutis ühe ebamugavuse, mida arvasin sadulaga seotud olevat, ära.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”