Husqvarna 701 Supermoto 2020 'Mai', ElectroMoto

Kasutaja avatar

Teema algataja
ElectroMoto
Postitusi: 599
Liitunud: 27 Mai 2015, 16:44
Tsikkel: Husky 701 Supermoto "Mai"
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 367 korda
Tänatud: 82 korda
Kontakt:

Re: Husqvarna 701 Supermoto 2020 'Mai', ElectroMoto

Lugemata postitus Postitas ElectroMoto »

Veider.. miks ma selle teema pealkirja kirjutasin 2019 aasta 701 :wack: Tegelt on ju 2020 oma. Aga eniveis..

Kõik* custom jupid on külge pandud ja välja näeb nüüd selline:

DSC06649.jpg
DSC06646.jpg
DSC06656.jpg
DSC06653.jpg
DSC06663.jpg
*"Kõik" all pean ma silmas uued peeglid, Wings lõpupütt ja uued Pirelli Scorpion Rally STR rehvid. Veljekleepsud on ka olemas ja ilusad ja ägedad ja helkur-efektiga, aga no vot mul pole õrna aimugi, kuidas neid peale panna. Tähendab, KUIDAS, seda ma tean, selle kohta on asjalik YouTube'i juhend isegi olemas, aga ma ei tea, kuidas ma selleks tsiklil rattad alt ära saaksin. Tähendab, KUIDAS, seda ma tean, manuaalis on see selgelt kirjas, aga kuna mul pole ei pukki ega ühtegi muud tõstemehhanismi, ega ka jõuvõtmeid, et pärast korrektselt mutreid tagasi keerata jne jne jne.. siis kleebised konutavad kurvalt kapis.

Ma pean tunnistama, et nüüd on see tsikkel suht just selline, nagu mulle meeldib. Nii välimuselt, kui siis see, et väiksema takistusega lõpupütt on teinud ka 30-40km/h kulgemise oluliselt sujuvamaks. Ja muidugi hääl on oluliselt isasem. Isegi Wingsi Silencer Kitiga :D

Mis, nagu mul veits juba nagu traditsiooniks on saanud, tähendab seda, et on aeg see pill maha müüa. 8) Ausõna - see on juhuslik kokkusattumus, et ma müün oma tsiklid kaks hooaega pärast sõitmist maha ja just siis, kui ma olen need täpselt oma meeldimise järgi valmis sättinud.. Aga alati kerkib esile mingi väga hea ja mõjuv põhjus, miks mingi teine tsikkel oleks parem kui see, mis mul praegu on.
Iseasi muidugi, kas ma sellele ostja leian. Vaatan, et siingi müügikuulustes on üks samalaadne masin juba pea pool aastat tulutult ostjat oodanud. Õnneks mul pole tulist vajadust see välja vahetada. Sama moodi nagu ka eelmise masinaga - kui leidub tahtja, kes piisava summa eest selle ära viib, siis väga tore. Kui mitte, siis sõidan suht sama rõõmsalt edasi..

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”