Õnnetused mootorratastega 2022

Kasutaja avatar

Maaks
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha FZ8SA
Tänanud: 191 korda
Tänatud: 395 korda

Re: Õnnetused mootorratastega 2022

Lugemata postitus Postitas Maaks »

Madlobster kirjutas: 22 Aug 2022, 12:37
Riigikohtu lahendid ütlevad, et kui sa sõidad ette ühesuunaliselt teel vastassuunas sõitvale sõidukile, siis sa jääd süüdi. ..
Tegelikult ju ei olnud nii - pole vaja jama ajada. Mul ei ole seda lõpplikku lahendit olemas (Riigikohtui otsus allapoole tagasi saata süü kaalumise soovitusega on otsinguga leitav), aga keegi äkki oskab "Final, final otsuse" ülesse otsida? Kuulu järgi jäi süü jaotus 80(vastassuunas liikuja) ja 20 (pööraja) :D
viewtopic.php?p=820108&view=single_post#p820108
EDIT: Ei ole mitte mingit vahet, kus sa möödasõitu alustasid, vaid loeb mis alal sa hetkel viibid :-) Et kui "lubavaga" lendad vastassuunavööndisse siis paned Tallinnast Pärnusse välja, sest alustasid ju seal kus veel lubatud oli :wack: :mrgreen:
urmas66 kirjutas: 22 Aug 2022, 12:37
... Vasakpööraja ei rikkunud mu meelest midagi, kui suunda näitas ja pööras lubatud kohas.
Vasakpööraja sooritas manöövri ja ei veendunud manöövri ohutuses! Fakt. Selles mõttes et ei ole "mu meelest" vaid nii sätestab Liiklusseadus.
Nüüd võik kõik kirjutamisega väikse vahe võtta - uut infot siia on võimatu lisada :D
Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”