Õnnetused mootorratastega 2022
Re: Õnnetused mootorratastega 2022
Kui see aga on parasjagu riskantsem/ohtlikum variant kui möödasõidu lõpetamine?
Ma jurist ei ole...ehk, et lihtsalt avaldan arvamust
AGA minumeelest on täiesti ebaratsionaalne, ebaloogiline ja ausalt öeldes võimatu eeldada, et liiklejad alati ja igas võimalikus olukorras oskaksid ning suudaksid kõik oma möödasõidud täpselt nii ajastada ning planeerida, et ka tagasi reastumise hetkel veel katkendlik jookseb. Ideaalses maailmas võib ju sellist asja soovida ja tahta ning isegi nõuda - aga reaalses maailmas ei ole see võimalik. Ja kui teoreetiliselt hakataks seda VÄGA hullult enforce'ma siis põhimõtteliselt ei teeks peaaegu mitte keegi, mitte kuskil ja mitte kunagi enam ühtegi möödasõitu. Noh, et nagu veel vähem kui seda juba praegu tehakse. Ühesõnaga...tuhanded või kümned tuhanded autod sõidaksid igapäevaselt mingites 50'ga kolonnides tööle ja koju mööda maanteid igalpool üle eesti. Sest alati leidub kuskil ju mõni uhhuu, kes arvab, et tema teeb "ökunoomset sõitu" maanteel selle teokiirusega ning säästab seeläbi keskkonda jne 
Ma jurist ei ole...ehk, et lihtsalt avaldan arvamust

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.