Motokross... Kuidas edasi?
Re: Motokross... Kuidas edasi?
Minu muuseumieksponaat oli selline: https://bikez.com/gallery/kawasaki_kx_2 ... p?pictno=1lauri.j??rgen kirjutas: ↑20 Aug 2022, 14:112715, maru huvitav oleks teada mis muuseumi eksponaadiga sa olid trenni läinud? Eks täiskasvanute treener võib endale klientuuri valimist lubada. Laste ja noorte treener peab olema eeskujuks ka muus: jagama oskusi spordist, tehnikast/mehaanilist ja ka sotsiaalsetest normidest. Ma loodan et noori ja lapsi kusagilt trennist selliste asjade pärast ära ei aeta.
Selle vahega, et rohelised käekaitsmed, raamilt jalgadega värv maha kulunud ja summuti polnud enam nii värske välimusega.
Ostsin selle kroonide eest ja maksis tema 60 000 äkki kui õieti mäletan.
Siis oli see isiklikult minule röögatult kallis ja ma olin võtnud nõuks seda hoida nagu silmatera, kuna ta moodustas mu sissetulekust väga suure protsendi. Olin selle peale ostu võtnud algosadeks, pannud kõik asjad värske määrdega kokku, vahetanud kolvi, hammakad, klotsid ja keti.
Seda ostmas käies näitas selle esimene omanik, kes oli selle muide uuena ostnud ja osalenud meistrivõistlustel kuidas see ratas sõidab ja mida ma peaks tegema et ta nii edasi sõidaks.
Seega midagi katki, ripakil ja õline polnud kohe kindlasti.
Lihtsalt sel tasemel kuhu ma püüdsin sellega siseneda ta ei sobinud esiteks oma taktide poolest ja ka vanuselt ning seda just osade saadavuse poolelt mitte tehniliselt seisult.
Need põhjused seletati ilusti ära ka ja läksime lahku ilma üksteist solvamata.
Tagantjärgi ma saan aru, et see nii oli aga tol hetkel olin väga pettunud.
See ratas on muide praegugi alles ja talvel tuleb ta uuesti algosadeks ning proovin niipalju kui võimalik remontida teda originaalosadega et saada ta tehasekonditsiooni ja siis teda veel mitu aastat nautida.
Temaga on väga kodune sõita, keegi hea onu Sõmerpalust käis silindri kallal, mispeale andis lõpust pisut järgi aga algus ja keskpöörded said pea nagu nelitakti et tõmbab sujuvalt ja on kerge sõita nii metsas kui rajal.
Selle baasilt julgeks ka noorele krossihuvilisele soovitada kaaluda 125 vahelejätmist ja kohe 250 peale minna.
Vähemalt mulle tundus ta kohe kodune sõita, kuigi enne sai ka igasuguseid rattaid proovitud.
Kestab 250 aga kordi kauem ja on soodsam juba seepärast, et 125 vahetad mitu kolbi aastas aga sellega ma sõitsin ühe kolviga 2 hooaega, muidugi vahepeal olukorda kontrollides, kuid kõik oli nagu uus ja tõesti ei näinud mõtet vahetada.
Praegugi olen hädas, kuna silindri kulumatus nõuab A kolbi, mida enam ei taha saada ollagi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.