Motokross... Kuidas edasi?
-
- Tsikkel: lc8adv,txt250,cm200t,ec300
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 92 korda
Re: Motokross... Kuidas edasi?
Üldiselt see seltskonna jutt oli kõik ka minu kogemusega kattuv. Lisaks siia juurde ainult, et omalkäel lolluste sisse harjutamine on tihti suurem karuteene, kui isegi sõitmata jätmine. Hakkasin ise käima krossitrennides, kus pole oluline, sest kui sulle jääb juba 80km kaugeks, on asi pekkis nagunii. Asjalik treener on ülioluline, kui tahad päriselt areneda. Seda muu trenni juttu mina ajama ei hakka, mul füüsis oma vanuse kohta super, ei tee mõmmigi muud peale krossi/enduro sõitmise, kui rajal miski väsib, on käed ja see on enamuses valedest asenditest ning sõiduvõtetest. Treenimine peab olema ikkagi individuaalne ning isegi kui ennast igapäevaselt ironmanniks valmistad, ei tähenda, et kestvuskrossis esimene mees oled kohe...Üldiselt on nii, et too õpetajaga trenn on mind kordades kiiremini arendanud, kui sõpradega koos rajal mängimas käimine. Tee kõigepealt oma raha ja liikumisasjad korda, õigem ratas ei tee ka tõesti paha, kuid kindel on ka see, et ka sama rattaga saab oluliselt paremaks. Tegelikult pole meie nõuannetest mõmmigi kasu, kuniks sa omale oma transpordi saad, kuni selle hetkeni asjalikke trennivõimalisi sõiduks on sisuliselt olematu kogus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.