morse kirjutas: ↑16 Aug 2022, 09:38
Tere Sulle algaja-harrastaja! Esiteks, tore, et selle ala oled avastanud ja ainult edu Sulle, et jääksid terveks ja , et asi mida teed oleks eelkõige "fann".
Jah, kes minu tegemistega väheke kursis siis on mul õnnestunud orgunnida küll rohkem kesk-Eestis aga ka lõuna-Eestis treening päevi tuntud motokrossi sõitjate juhendamisel ja plaanis on ka tuleval sügisel üks selline päev korraldada.
Aga kõik see eelnev jutt ja soovitused-õpetused, mis siit oled vastustena saanud, need kõik on lugemist-proovimist ja harjutamist väärt ja see "toreda-sõbraliku pundi leidmine" siis...meil on Otepää lähedal, tänu ühe era raja omanikuga saavutatud kokkuleppele iga nädal treeningpäev kus osalevad juba sõitjad-võistlejad, et kutsuksin Su trenni ja saad juhendatud otse rajal. Ee, kahjuks pole see "kuulutus" nö laiadele massidele, kuna tegu on era rajaga, ei taha omanik sinna "laulupidusid" seega max 7-8 ratast ja kuna seal läheduses on ka puhke talu siis vahest me treening päev jääb ka ära, sest kõik puhkajad plärinat ei taha. Trenn on neljapäeval ja algusega kl:15.30-19.00.
Ja see minu algatatud video blogi:....kindlasti sellega ka jätkan aga mullegi ootamatult on saanud takistuseks(no ei mõelnud läbi blogi ajastust)...Eesti tippude ja ka enda kevad-suvi kõige aktiivsem võistluste ja treeningute periood, et spetsidega ei saa kuidagi sobivat aega kokku lepitud+mul enda tööd kestavad 24hja mul on selliseid valveid 2 st pääästes ja kiirabis, et ka see on keeruline, sest mul pole klassikaliselt vaba kl:08.00-17.00 ja õhtud vabad või tihti pole vaba ka nädalavahetus...siis ka poe omanikul on oma elu, et temaga aegu sobitada+ka kaameramees(tahaks ju, et oleks kvaliteetselt filmitud)...selle kombo kokku sobitamine ongi keeruliseks osutunud. Aga ma tegelen sellega ja tuleb...kindlasti tuleb ja suunatud on see otse ja ainult algajatele-harrastajatele, et juba sõitjad teavad ise asju ja sealt midagi uut vast ei saagi.
Aga edu Sulle ja kõigile krossaritele!!!