Motokross... Kuidas edasi?
-
- Tänatud: 27 korda
Re: Motokross... Kuidas edasi?
Tere Sulle algaja-harrastaja! Esiteks, tore, et selle ala oled avastanud ja ainult edu Sulle, et jääksid terveks ja , et asi mida teed oleks eelkõige "fann".morse kirjutas: ↑16 Aug 2022, 09:38@reinuvader on siin nii kord aastas välja hõiganud treeninguid:
viewtopic.php?p=872877&hilit=Reinuvader#p872877
Jah, kes minu tegemistega väheke kursis siis on mul õnnestunud orgunnida küll rohkem kesk-Eestis aga ka lõuna-Eestis treening päevi tuntud motokrossi sõitjate juhendamisel ja plaanis on ka tuleval sügisel üks selline päev korraldada.
Aga kõik see eelnev jutt ja soovitused-õpetused, mis siit oled vastustena saanud, need kõik on lugemist-proovimist ja harjutamist väärt ja see "toreda-sõbraliku pundi leidmine" siis...meil on Otepää lähedal, tänu ühe era raja omanikuga saavutatud kokkuleppele iga nädal treeningpäev kus osalevad juba sõitjad-võistlejad, et kutsuksin Su trenni ja saad juhendatud otse rajal. Ee, kahjuks pole see "kuulutus" nö laiadele massidele, kuna tegu on era rajaga, ei taha omanik sinna "laulupidusid" seega max 7-8 ratast ja kuna seal läheduses on ka puhke talu siis vahest me treening päev jääb ka ära, sest kõik puhkajad plärinat ei taha. Trenn on neljapäeval ja algusega kl:15.30-19.00.
Ja see minu algatatud video blogi:....kindlasti sellega ka jätkan aga mullegi ootamatult on saanud takistuseks(no ei mõelnud läbi blogi ajastust)...Eesti tippude ja ka enda kevad-suvi kõige aktiivsem võistluste ja treeningute periood, et spetsidega ei saa kuidagi sobivat aega kokku lepitud+mul enda tööd kestavad 24hja mul on selliseid valveid 2 st pääästes ja kiirabis, et ka see on keeruline, sest mul pole klassikaliselt vaba kl:08.00-17.00 ja õhtud vabad või tihti pole vaba ka nädalavahetus...siis ka poe omanikul on oma elu, et temaga aegu sobitada+ka kaameramees(tahaks ju, et oleks kvaliteetselt filmitud)...selle kombo kokku sobitamine ongi keeruliseks osutunud. Aga ma tegelen sellega ja tuleb...kindlasti tuleb ja suunatud on see otse ja ainult algajatele-harrastajatele, et juba sõitjad teavad ise asju ja sealt midagi uut vast ei saagi.
Aga edu Sulle ja kõigile krossaritele!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.