Mis teema on müstiliste rehvi hindadega ja kes/miks neid ostab?

Kasutaja avatar

romulus
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 36 korda

Re: Mis teema on müstiliste rehvi hindadega ja kes/miks neid ostab?

Lugemata postitus Postitas romulus »

Olen ka tavaliselt netist tellija. Peamised põhjused on, et nii on mugavam ja no muidugi hind ka. Millegipärast tavaliselt minu mõõdus ja soovitud mustriga rehve siin Tartus sees kellegil ei ole, ja kui ma nagunii pean ootama, siis milleks maksta rohkem...

Ühekorra olen küll orgi otsa ka sattunud. Reifendirectist tellitud autorehvid (barumid) viskasid, ei saanud keegi neid tasakaalu, arvati, et mingi karkassi probleem. Praagi tagasi saatmine netipoodi on tüütu - pead teise komplekti asemele niikauaks ostma, ning vist ka karkassi kontrolli sertifitseeritud kohas (siin ainult Baltyre), see ka 20 per rehv. Füüsilisest poest nõuaks lihtsalt vahetust - teie rehvid, teie töö, tehtagu. Ehk siis praagi puhul on netikaubaga rohkem peavalu. Aga kaupmeeste põhjendused ellujäämise teemal - võibolla suured käärid letikauba ja netikauba vahel ongi just see põhjus miks peab ellujäämisega tegelema?
Delta, Tuula Turist 200M '78, Dnepr MT-9 '72, Dnepr MT-10-16 '88, Suzuki GSX600F '90, Africa Twin '97, Iz 56 '61, Yamaha Tenere 700 '23

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”