Soovitage 12 voldist külmikut
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Soovitage 12 voldist külmikut
Ma proovisin enda oma kohe selle 10Ah akuga ja see on siis suurim, mis sinna mahub, et korpusest välja ei ulatuks. Samas nii suurt pole sul never vaja 4-5 on piisav autoga reisimisel. Ehk kui sul seal üleminek vahel,siis ohtu pole,et Makita 5-ne ei mahuks.ranel kirjutas: ↑10 Aug 2022, 09:19@urmas66 see metabo jahekast on muidu täitsa asjalik leid vähemalt tehniliste näitajate poolest. Eriti arvestades, et makita analoog(kompressoriga) maksab ~600 eur, aga metabo 135 eur(peltier elemendiga). Ma mõtlen tõsiselt, et äkki peaks oma praeguse välja vahetama nüüd selle metabo oma vastu, kui saan makita>metabo aku ülemineku kätte.
See akuga lahendus teeb sellest asjast hoopis teise asja võrreldes muude analoogidega ehk kompressoriga kasti eelised on üsna väiksed oma olemuselt,aga pikk miinus on hinnas. Ma seda DEPO pakutavat kompressoriga mõtlesin ka osta, aga ei julgenud(kvaliteet) ning ei mahtunud mulle esiistmete vahele, aga Metabo mahtus.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.