Sidesüsteemid mootorrattal
-
- Tänanud: 92 korda
- Tänatud: 245 korda
Re: Sidesüsteemid mootorrattal
See Cardode antenni murdumise jama oli 2015 esimestel Packtalki pudelitel. Kõik mis minuni jõudsid ja garantiisse sai saadetud said uue seadme asemele. Mõne aja pärast tehti väike modifikatsioon ja antenn oli "valatud" ühes tükis. Sellega see jama kadus. See on olnud minuarust ka üks vähestest tõsistest probleemidest. Aga tavasõitjal kes võpsikus ei käi see väga probleemiks ei ole olnud. Rohkem offroadimeeste mure. Veel on olnud mikrofonide suremisi mis jällegi offroadi ja mudameeste mure. Aga see on sellisel juhul kuluosa . Mingitel klientidel oli see ikka julm probleem ja kui oleme hakkanud süübima miks... siis on näiteks välja tulnud, et on kiivrit survekaga peale sõitu pestud..
Klappide osas olen näinud kiivreid kus on klapid pandud süvendisse pehmenduste alla. Selliselt võib kuuldavus olla väga kehva. Ikka voodri peale!
Mis puutub üldse mingitesse probleemidesse siis nii nagu ka eespool olen maininud, et julgege küsida ja rääkida oma müüjaga kui mingi probleem peaks olema. Cardo ei ole kindlasti tootja kes mingit jama toodab ja oma kliendi mures üksi jätab! Mina olen alati oma klientide jaoks olemas olnud ja aidanud!
Klappide osas olen näinud kiivreid kus on klapid pandud süvendisse pehmenduste alla. Selliselt võib kuuldavus olla väga kehva. Ikka voodri peale!
Mis puutub üldse mingitesse probleemidesse siis nii nagu ka eespool olen maininud, et julgege küsida ja rääkida oma müüjaga kui mingi probleem peaks olema. Cardo ei ole kindlasti tootja kes mingit jama toodab ja oma kliendi mures üksi jätab! Mina olen alati oma klientide jaoks olemas olnud ja aidanud!
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.