Hälvik- Mootorratturid
-
- Tsikkel: Vulcan S
- Tänanud: 37 korda
- Tänatud: 11 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
Need on üksteisest sõltumatud sündmused. Tõenäosus käntsa panna on sama suur, kas sa oled kiivriga või ilma.will111 kirjutas: ↑05 Aug 2022, 15:16Assamait, aga saab ju teha vastava valiku...et kui oled poola kolkas siis ei jäta, aga kodust max 10km siis jätad? Või kui kaugele sa tavaliselt poodi sõidad?
Ma ei tea, isiklikult pole sellest kunagi väga tõsist probleemi teinud. Kunagi kui mu kiiver nägi veel ilusam välja, võtsin tavaliselt käe otsas poodi kaasa. Nüüd enam ei võta. Ausalt öeldes suht suva. Kui tõesti see 0.0001% peaks realiseeruma, et keegi mu vana ja kantud kiivriga minema jalutab, eks ma siis sõidan ilma kiivrita koju ja võtan sealt uue. See ei ole võrreldav regulaarselt ja teadlikult/tahtlikult kübarata sõitmisega. Kui sa veel korrutad läbi nende 2 asja sisuliselt üheaegse juhtumise tõenäosuse - 1. et keegi jalutab mu kiivriga poe eest minema ning 2. et ma just kohe peale seda, ettevaatlikult koju sõites rämedalt käru panen siis peaks üsna selge olema, et see tõenäosus on sisuliselt null. Ma ei muretse elus asjade pärast, mille esinemise tõenäosus on null
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.