Sidesüsteemid mootorrattal

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1096 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Sidesüsteemid mootorrattal

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Erci kirjutas: 05 Aug 2022, 09:38
Minu jaoks arusaamatu on see, et Sena ei ole veekindel! Sellega on ka kõik öeldud, muid omadusi ma ei hakka uurimagi, kui saada on sama hinnaga ja sama heade omadustega veekindel toode. Kui sa ikka matkad motikaga, siis satud kindlalt (padu) vihmas sõitma ka. Cardo vahetatakse garantii korras välja, kui peaks veekahjustus olema ja see on oluline sellise suhteliselt kalli toote puhul.
Cardo = fully waterproof
Sena = water resistant

Sena ise ütleb: "Sena motorcycle headsets are designed to be water resistant for use in inclement weather."
Põhiline erinevus seega on: Cardo võid südamerahus vette ära uputada, Senat soovitavalt mitte. Lausvihmas sõidad mõlemaga. Isiklikult olen päevi (liialdamata) sõitnud lausvihmas Senaga. Probleemidata. Vigade puhul vahetatake Sena välja ilma vähimagi kobinata. Vähemalt Depoo teeb seda. Kuidas teiste müüjatega on ei oska kommenteerida.
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”