Kaskokindlustus
Re: Kaskokindlustus
Minu päevinäinud 2007 a MG Bellagio on IF-s kindlustatud. Ergo väitis toona et nii vanale rattale nad pakkumist teha ei saagi.
Kusjuures ma vaidlesin samuti IF-ga meili teel pikalt selle sõnastuse " turuväärtus Eestis enne kindlustusjuhtumi toimumist" üle. Öeldi et võetakse kuulutusetulbalt samasuguse müügihind ja see ongi turuväärtus. Neid pole ju niiväga palju müügis- Eestis mitte ühtegi, Soomes oli 1, terve mobile.de peale 9. Lõpuks jäi nii et Euroopa mastaabis ja otsitakse samasugune asemele kui päris hukka saab.
IF Motokasko kindlustusmakse tuli 21-22 EUR kuus.
Kusjuures ma vaidlesin samuti IF-ga meili teel pikalt selle sõnastuse " turuväärtus Eestis enne kindlustusjuhtumi toimumist" üle. Öeldi et võetakse kuulutusetulbalt samasuguse müügihind ja see ongi turuväärtus. Neid pole ju niiväga palju müügis- Eestis mitte ühtegi, Soomes oli 1, terve mobile.de peale 9. Lõpuks jäi nii et Euroopa mastaabis ja otsitakse samasugune asemele kui päris hukka saab.
IF Motokasko kindlustusmakse tuli 21-22 EUR kuus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.