ABI! Liiklus ringteel.

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 598 korda

Re: ABI! Liiklus ringteel.

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

slev kirjutas: 30 Juul 2022, 13:50
@Madlobster Mustamäe ringteed ongi ülemäära keerulised. Mitmes kohas tuleb kaks rada ringile sisse, aga üks rada läheb välja. Kes üldse sellise jabura liikluskorralduse peale tuli?
Kuidas siis lahendada suure ja väikse tänava vahel olevat ringi (togi) ? Suur tänav läheb enne ringi ühe realiseks või väike tänav on ringi juures kaherealine?

Ja miks see seetõttu nii mega keerulnie on? Märgid, millisest rajast kuhu saab on enne ringi ning samuti on ka ringil märgid, kuhu mis reast.
Jah olen nõus, et kui vanainimene võhma võpsikust tipptuunil mustaka ringidele satub, võib mõni nata valesti minna.

Kuid kui võrrelda tlnat päris linnade liiklusega ning seal olevate liiklussõlmedega, siis vajavad meie kolkaküla ringikesed küll üsna tagasihoidliku võimekust toime tulekuks. Ja kui isegi seda ei ole, no, ma, ee, ei tea siis ...

Sinutorus on kõikide mustaka ringide liiklemise õpetus igast suunast nii graafiliselt kui autoga läbi sõites olemas (autokooli tehtud)
Võib tahta viriseda, et mustamäe ehitajast LS autoriteni on lollakad, võib ka tahta ja proovida asi selgeks teha.
Viimast versiooni mõnda aega kasutades muutub eneselegi üllatuseks maailm palju arusaadvamaks ja lihtsamaks ;)
St soovitan :bsmile:
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”