Milline kett on hea?
-
Teema algataja - Postitusi: 146
- Tsikkel: Yamaha yz80, Suzuki RMZ 250
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 19 korda
Re: Milline kett on hea?
Ma siis proovin vast seda kuulsat D.I.D ketti.
Ostan motokrossile mõeldud premium keti, aga ilma tihenditeta, kui ütlete, et see ei ole mõtekas?
Minul on jah 428 kett, aga olen ostnud alati seda 428H ketti. See on natuke suurem ehk tugevam, aga klapib ilusti 428 hammakatele.
Üpris alguses juba avastasin, et üks lüli käib jube raskelt. Siis lasin õli ja kuidagi sain ikka ta liikuma tagasi. Peale seda polnud nagu märganud sellist asja. Välja veninud ta pole, sest hammaka peale sättides läheb ta täpselt hammaka põhja ilusti hammaste vahele.
Ostan motokrossile mõeldud premium keti, aga ilma tihenditeta, kui ütlete, et see ei ole mõtekas?
Minul on jah 428 kett, aga olen ostnud alati seda 428H ketti. See on natuke suurem ehk tugevam, aga klapib ilusti 428 hammakatele.
Üpris alguses juba avastasin, et üks lüli käib jube raskelt. Siis lasin õli ja kuidagi sain ikka ta liikuma tagasi. Peale seda polnud nagu märganud sellist asja. Välja veninud ta pole, sest hammaka peale sättides läheb ta täpselt hammaka põhja ilusti hammaste vahele.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.