Lähme sõidame ... Tallinnas ...

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1977 korda
Tänatud: 573 korda

Re: Lähme sõidame ... Tallinnas ...

Postitus Postitas urmas66 »

will111 kirjutas: 07 Juul 2022, 16:01
kui kuskil teksti sees ütlesin hagudi...siis mõtlesin alati hageri :D minu jaoks need kohanimed lihtsalt kõlavad nagu täpselt üks ja sama ning segi ajamine on garanteeritud.

mingis osas on see tee jah ikka suht okei ka, lihtsalt heledalt on meeles eelmistest kordadest kuidas peale kohilat oli pikalt selline mõte peas, et krt oli nüüd vaja siia keerata/seda teed sõita. see ei tähenda, et ei oleks sõidetav...see tähendab, et suurima hea meelega jätaks vahele. kernu kanti ja sealseid teid ma tean hästi, naine on sealt pärit ning olen ka neid teid palju sõitnud...juba enne naisega tutvumist. lamavaid mente pole sinna minumeelest tarvis, need on sinna juba ise tekkinud :lol: imelik muidugi, ma pole selle tee peal vist kunagi elu jooksul näinud ühtegi bike paugutamas, üleüldse vähe mootorrattaid näinud seal sõitmas.
Ma ju ütlesin, et ega kiirust seal väga keegi ei paneks tähele, aga kui ikka kogu tee suht põhjagaasiga tühja pütiga sõidab 5-6 tegelast järjest, siis tahaks ise ka millagagi visata neid. Ämarisse maanduvad hävitajad on ka vaiksemad :D
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”