Lähme sõidame ... Tallinnas ...
Re: Lähme sõidame ... Tallinnas ...
kui kuskil teksti sees ütlesin hagudi...siis mõtlesin alati hageri
minu jaoks need kohanimed lihtsalt kõlavad nagu täpselt üks ja sama ning segi ajamine on garanteeritud.
mingis osas on see tee jah ikka suht okei ka, lihtsalt heledalt on meeles eelmistest kordadest kuidas peale kohilat oli pikalt selline mõte peas, et krt oli nüüd vaja siia keerata/seda teed sõita. see ei tähenda, et ei oleks sõidetav...see tähendab, et suurima hea meelega jätaks vahele. kernu kanti ja sealseid teid ma tean hästi, naine on sealt pärit ning olen ka neid teid palju sõitnud...juba enne naisega tutvumist. lamavaid mente pole sinna minumeelest tarvis, need on sinna juba ise tekkinud
imelik muidugi, ma pole selle tee peal vist kunagi elu jooksul näinud ühtegi bike paugutamas, üleüldse vähe mootorrattaid näinud seal sõitmas.

mingis osas on see tee jah ikka suht okei ka, lihtsalt heledalt on meeles eelmistest kordadest kuidas peale kohilat oli pikalt selline mõte peas, et krt oli nüüd vaja siia keerata/seda teed sõita. see ei tähenda, et ei oleks sõidetav...see tähendab, et suurima hea meelega jätaks vahele. kernu kanti ja sealseid teid ma tean hästi, naine on sealt pärit ning olen ka neid teid palju sõitnud...juba enne naisega tutvumist. lamavaid mente pole sinna minumeelest tarvis, need on sinna juba ise tekkinud

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.