Lähme sõidame ... Tallinnas ...

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1977 korda
Tänatud: 573 korda

Re: Lähme sõidame ... Tallinnas ...

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

will111 kirjutas: 07 Juul 2022, 03:28
Maaksi skeemi pealt, mina hagerist tõmbaks lihtsalt otse sinna maidla poole, teeots mis peaks jõudma välja maidla järveni. sealt edasi siis saab ääsmäe poole või ükskõik kuhu muus suunas. Sai ka üks kord nii mindud. Ma ei mäleta, kas selle väikse jupi peal kruusa just oli...aga võibolla mingi jupike tõepoolest oli.
Variant oleks vist ka minna kohe kohilast roobuka/kiisa suunas üles, aga ei mäleta praegu kas sealt olen üldse proovinud ise sõita.

Pidasin sisuliselt silmas kogu teeotsa kohilast kuni kernuni välja. Minumeelest on see kõik üsna kehvas seisus ja raputab korralikult, kuigi jah enne kernut on natuke vähemalt kurve kuskilt sealt kiriklast alates. Muus osas on ka kogu see tee kohila-hageri-kernu-metsanurga-muusika-ääsmäe päris igav (loe: korralikke kurve ei ole).
Hagudi on Viljandi mnt-l enne Raplat ja Hageri on Kohila ja Kernu vahel.
See tee Kernu suunas on peale Hagerit sile ja ainult kiired kurvid. Siis peale Adilat läheb vanaks teeks ja pole sile , aga on kurve. Kiiremini sõites läheb siledamaks ;) Kernust Ääsmäele on vana 1936a Pärnu mnt ja seal 60-e tee. Mina elan seal ja seal rahvas just sillas ei ole kui seal paarutamas käiakase. Juba nõuti lamavaid pollareid kurvide taha. Kuid ega kiirust keegi ei paneks tähele kui bikedega idikad ei paarutaks 70-80 juures gaas põhjas oma lollakate tühjade torudega. :wack:
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”