Roheline või joobes?

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 486 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Roheline või joobes?

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Keskajal arvati, et tuletõrjujad lendavad ämbritega taevas ja koolis on lastel torud peas, mida mööda tähti ja numbreid sisse kallatakse. St igal lehel selle kosmose ekskursiooni mainimine aitab EV mõttetust (perspektiivtust) ja Dacia mõttekust kuidagi võimendada?

Arvate tõesti, et inseneride EV suunas võidujooks tuleneb vaid Greta lalinast ja teie kiusamise soovist? Greta lalin on suureks aetud hoopis sellepärast, et teie ennast vähem kiusatuna tunneksite ja vähem stagnatsiooniga tegelekiste.

12 aastat tagasi tuli leaf ja pole midagi muutunud on täpselt sama hea väide, et sadakümmendX aastat tagasi tuli auto ja mitte midagi pole muutunud.
Nojah suures pildis ju polegi, dinoga tuld tehes käib kolb üles alla ning rooliga saab suunda valida.

Mis puutub siin koraani ja kommunismi, siis miks teie usk sellest minu usust kuidagi erineb? Sellepärast, et teie usk on kuidagi parem kui minu oma v?
Jah ma olen vaatamata Dacia sõprade ühisele ohkimisele täiesti kindel EV tulevikus
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Uudiseid ja teateid kogu maailmast”