Lähme sõidame ... Tallinnas ...

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Lähme sõidame ... Tallinnas ...

Lugemata postitus Postitas will111 »

MihkelATR, lihtsalt sõidad maanteelt maha ja rajale sisse. Raha saab maksta haldajale kontole, enne, pärast, sõidu ajal...ise valid. Sõita on endiselt soodne (võrreldes igasuguste muude kohtadega üle eesti) ja minumeelest on rada väga kenasti hooldatud.

M.T. ilmselt nii nagu sulle oli siin miski asi väga segane, täpselt samavõrd segane on minu jaoks miks sa arvad, et ma pole üheski grupisõidus osalenud. See, et ma 95% sõidan üksi või siis ehk max kahe/kolmekesi, ei välista nagu küll täielikult kuidagi grupisõitudest osa võtmist. Aga võibolla me elame mingites erinevates maailmades, ja sinu maailmas on ainult kaks varianti - sõitjad, kes sõidavad AINULT üksi ja pole ühtegi gruppi kunagi isegi mitte näinud. Ning sõitjad, kes sõidavad AINULT grupis.
Ma ei upita samuti midagi, mainisin vaid põhjuse miks mulle pole grupisõidud kunagi väga meeldinud ega pole kahjuks/õnneks ka meeldima hakanud. Kui oleksin suurem grupisõidu fänn siis meeleldi võtaksin sellest ringist isegi osa sest seal on muidu palju häid kurve.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”