Lähme sõidame ... Tallinnas ...
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 397 korda
Re: Lähme sõidame ... Tallinnas ...
Eeloleval Laupäeval (11. september) plaan minna Läänemaale tiirutama.
EDIT: Stardin 11:15 (koguneks natuke varem) Laagri CircleK-st ja Haapsallu minek mööda Keila-Haapsalu maanteed
Haapsalus on samal ajal 17. Nostalgiapäevad - töllerdaks natuke kohapeal ringi, vaataks paraadi (algab ca12:45) ja tsekkaks täikat.
Tagasiteel põikaks korraks "maailma lõppu" (Puise) ja tuleks läbi Nõva ja Vihterpalu tagasi.
Haapsalus kusagil plaan mingi eine võtta.
Plaan midagi sellist siis: https://goo.gl/maps/QPSxeH6dfZGE5dXq8
-
- Tsikkel: iz planeta 5, K750, cbr 929 rr
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Tervist
Kas oleks võimalik kogunemise aega pool tundi edasi lükata, nn tööhommik ja lõpetan ca kella 10 ajal. Tahaks ühineda kindlasti.
Keilani on teil küll kõige igavam tee, koos Saue teeremondiga veel. Minge parem Alliku-Laagri-Hüüru teed pidi ja läbi Vanamõisa.
-
Lükkan stardi 11:15 peale. TLN-Haapsalu ca 90km =ca 1:15 puhast sõiduaega, paraadi algus 12:45, siis 15m jääb varuks jalasirutuse pausidele jne.
-
Väga kobe (arvestades, et tegu on Septembri lõpuga) sõiduilm on väljas! Suundun täna (pühapäev) tiirule põhjarannikule.
Stardin 12:30 Smuuli/Peterburi ristis olevast CircleK-st rahulikule ringile Võsu suunas (ja hiljem tagasi loomulikult).
-
Sellel nädalavahetusel vist viimased enam-vähem sõiduilmad. Plaanin hooaja viisakaks lõpuks teha Pühapäeval (10. oktoober) tiiru Dirhamisse ja tagasi.
Stardiks 12:00 (koguneks natuke varem) Haabersti CircleK-st ja suunduks läbi Tabasalu-Muraste esmalt Paldiskisse (või noh sinna tanklasse, mis on sissesõidul) ja sealt siis Dirhamisse. Kui tagasi tulla läbi Keila, siis ca 220km kokku.
Midagi sellist näiteks: https://goo.gl/maps/P2hSo2Hd4ypKdtMf7
Edit: Minu hooaeg sai väärika lõpu, odomeetrile lisandus hooaja jooksul ca 2700km, millest enamus siinsetest ühissõitudest Sõidukaaslastele (ja mitte ainult tänastele)
-
EDIT: Algus tehtud! Üldiselt täiesti sõidetav olukord, aga paaris kohal oli kildu teepeal. Kajamaa kandis võttis isegi korraks ratta vibama - igasugused märgid teetööde tegemisest puudusid, justkui oleks kelleltki koormast pudenenud.Maaks kirjutas: ↑05 Juul 2021, 09:24Teisipäeval, 6. juuli õhtul plaan minna oma värskelt paigaldatud GPS-i elektriühendust testima.
Stardin 18:30 (koguneks natuke varem) Laagri CrcleK-st ja ringiks mõtlesin midagi sellist:
https://goo.gl/maps/J69uXmXfsk4fngXPA (selle kummalise ringi ümber Kernu viskas google ise sisse). Hageris (näiteks) jalasirutuse peatus.
Capture.JPG
-

Homme (Laupäev, 4. juuni) stardin 11:00 (koguneks natuke varem kui keegi soovib liituda) Haabersti CircleK-st ja suundun Rannamõisa teed mööda Paldiskisse ja sealt edasi Dirhamisse ja pärast kerget einet tagasi. Google arvab, et ~230km (https://goo.gl/maps/gKFupwewTyJFydBX6) Minnes/ tulles paar jalasirutuspeatust, Dirhamis pikem "seisak".
Telefon 5267715 kui keegi tunneb vajadust helistada.
-
Laupäeval (11.juuni) suundun pikemale ringile põhjaranniku parimatele teedele. Kui keegi soovib liituda, siis start EDIT: 10:45 (koguneks natuke varem)Smuuli-Peterburi ristis olevast CircleK-st ja suundun mööda väiksemaid teid rannikuäärsetele teedele.
Praegune plaan on sõita kuni Eismani/ Toolseni ja siis tagasi pöörata. Altja kõrtsis (näiteks) plaan võtta eine + minnes/ tulles 1..2 jalasirutuse pausi kusagil.
Google arvab, et sinna on ca 170km: https://goo.gl/maps/9WKFogaZgYYC9d4N9 ja tagasi ca 140km https://goo.gl/maps/TPUewRmZPrhGheT8A
Linna tagasi tahaks jõuda mingi 16:30 kanti - kui tekib tunne, et läheb kiireks, siis saab lõigata

Üldiselt oli päris arvestatav sõidupäev - sõidukaalastele

-
Start 18:30 (koguneks natuke varem) Järve keskuse 1-2-3 juurest.
Kohapeal sujuvalt otsustab, kas tuleb päri- või vastupäeva ring

EDIT: Päris hea algus nädalavahetuseleMaaks kirjutas: ↑11 Mai 2021, 15:27Kuumalaine kohalTähistaks seda homme (kolmapäeval 12. mai) väikese õhtuse tiiruga.
Stardiks näiteks 18:30 (koguneks natuke varem) Järve keskuse 1-2-3 juurest ja suunduks (näiteks) läbi Järveküla, Assaku, Jüri, Vaida Kosele ja tuleks läbi Äksi, Tammiku, Nabala ja Kiili tagasi.
Google arvab umbes 110km.
https://goo.gl/maps/NLKfYBmXxFMVjPSK7
Capture.JPG
![]()

Viskla-Pikavere (nr.124) oli täiesti sõidetav, vist ühes kurvis oli parandustöid tehtud ja natuke lahtist kildu, aga sai viisakalt mööda.
GS-ga härrale

-
Teeks ühe lühikese ringi! Start 18:30 Järve keskuse parklast 1-2-3 juurest.
Kõik "tüdrukud/ neiud/ naised" saavad (soovi korral!) Urgel jäätist

PS Ma pean pärast sead ringi paari nädalase pausi sisse laskma kahjuksMaaks kirjutas: ↑30 Aug 2021, 11:45Suvi on tagasi ja seoses sellega täna õhtul minek rahulikule ringile.
Stardin 18:30 (koguneks 15min varem) Järve keskuse parklast 1-2-3 juurest.
Ringiks mõtlesin midagi sellist (~110km): https://goo.gl/maps/2WwVRbTZTJ5vUd9m9
Urgel väike peatus kakao/kohvi tarbimiseks.

-
- Tsikkel: Moto Guzzi V100 S
typo, pidasin silmas ikka hagerist, mitte hagudist.
-
- Tsikkel: Welcome to the darkside
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 187 korda
Ma oleks käpp. Mis päeval seal 123 tanklas koguneme, peale tööd?
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 331 korda
- Tänatud: 433 korda
- Kontakt:
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Desert X, FE 350, Montesa
- Tänanud: 177 korda
- Tänatud: 98 korda
- Kontakt:
Ärge te seda üritust küll vaka alla jätke..

https://amehitus.eu/
Torkas valusalt või muidu naljasoon puudu?
Aga kui tõsiselt rääkida, siis ei maksa ennast automaatselt Baltimaade parimaks ratsutajaks ka kohe pidada. Grupisõite on erinevaid ja olen näinud ka selliseid kus osa vendi 160+ kiirusel wheelit rahulikult lasevad ning mu rattal hakkas tippkiirusest puudu jääma. Äkki see kamp vastab sinu võimetele;)
Eks see 160ga wheeliede tegemine ole kindlasti äge ja uhke. Ma olen ka kunagi korra paar mõne enamvähem sirgema lõigu peal ~300ga sõita proovinud, kellele ema, kellele tütar. Minu jaoks see pinget ei pakkunud ning jäin oma liistude ehk kurvis kiiresti sõitmise juurde. Siiamaani pole veel ühesti grupisõidus osalenud ega ühtki sellist gruppi näinud, kes tahaks reaalselt kiiresti kurve sõita. Ja ei pane seda kellegile ka pahaks, ju nii ongi turvalisem ning igaüks sõidabki vastavalt oma võimetele ning oskustele ja soovidele. Ma tean inimesi, kes käivad Maaksi korraldatavatel sõitudel ja kes käivad ka minuga koos rajakoolitusel. Nii et ma arvan end ikka umbes kursis olevat, mis on mis ja kus ning kuidas keegi sõidab. Aga no kui sa niii kindel oled, et miski mind väga torkas või mingi soon puudu on...eks sa siis ole peale
Aga kui tahetakse kiiresti sõida, tulge parem Tabasallu rajale. Seal on lihtsam vajalikud "võrdlused" ka kohe ära teha! Ma olen nüüd 3 päeva järjest käinud ning iga kord aina rohkem imestan, et mitte ühtegi tsiklit peale minu kordagi enam rajal ei ole

-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

Tabasalu asfaldi on varasemalt mõnedel juhtudel libedaks teinud lähedalasuva tehase betoonitolm. ja kui seal kardid päevi järjest peenestavad siis vist see nende rehvirisu ka vahel mõjub natuke kehvasti. Hetkel on pidamine küll nagu unistus. Mul on muidugi täiesti uued rehvid ka all hetkel
Kas mul ainukesena tõmbas see lause juhtme kokku? Isegi ilma selle varasema väiteta, et grupisõidu tempo pole kohaliku Rossi võimete tasemele küündiv. Millel see grupisõitjate taseme hinnang küll põhineb?
no eks ma mõtlen sisi marsruudi välja ja postitan paari päeva pärast. M.T. ja kompanii, ärge siis ainult unustage sampust kaasa võtmast. Kuidas te muidu finisis tähistate kohaliku rossi maa alla tampimist

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.