sõiduvarustuse kohta huvitav artikkel - eriti algajatele
Re: sõiduvarustuse kohta huvitav artikkel - eriti algajatele
Eks see toode võib tõesti millegile vastata ja sellest vastamisest võib ka miskit kasu olla, kuid olles päriselus nö. omal nahal katsetanud ja muidu käes hoidnud vähemalt 100+ erinevat kaitset - millest lõviosa omavat seda õiget CE'd siis mitte kuidagimoodi ei saa üle ega ümber sellest tõsiasjast, et praktiliselt need kõik on olnud ikka väga erinevad ja erineva suutlikkusega. Ma nüüd antud juhul küll räägin jah ainult ja nimelt kaitsmetest - ehk siis need kõikvõimalikud lätakad, mis käivad küll pükste küll jopede ja kombede sees. Sellesse ei ole väga süvenenud, kas ja mida tähendab see CE sert konkreetselt tsiklikinnaste puhul.
Ehk siis, mis ma tahan öelda - olen kohanud niivõrd erinevaid CE sertifitseeritud kaitsmeid, et kui seal tõesti ka mingisugune kehtestatud nõue on, millele nad kõik vastavad siis järelikult on ka see nõue ikka uskumatult madal. Muidugi jah, CE level 1 vs level 2 näitab ka juba nii mõndagi. Aga samas olgem ausad, kui paljud casual tsiklistid neid nö. spetsiifilisi asju teavad või oskavad vaadata või vahet teha? Ma arvan, et mitte liiga paljud
Ehk siis, mis ma tahan öelda - olen kohanud niivõrd erinevaid CE sertifitseeritud kaitsmeid, et kui seal tõesti ka mingisugune kehtestatud nõue on, millele nad kõik vastavad siis järelikult on ka see nõue ikka uskumatult madal. Muidugi jah, CE level 1 vs level 2 näitab ka juba nii mõndagi. Aga samas olgem ausad, kui paljud casual tsiklistid neid nö. spetsiifilisi asju teavad või oskavad vaadata või vahet teha? Ma arvan, et mitte liiga paljud
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.