Roheline või joobes?

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Roheline või joobes?

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Tuuletallaja kirjutas: 30 Juun 2022, 13:33
Mille türi pärast ma peaks igas tanklas istuma ja laadija kõrval kabanossi närima, kui tahan sõita näiteks teise Eesti otsa? Aitäh, aeg maksab ka ning kohati päris palju ning igasugu ülehinnatud räpsu asemel võin ju korralikult keha kinnitada enne ja peale sõitu. Ja ärge tulge mulle siin seletama perega reisimisest - selleks puhuks otsitakse välja päris sõiduvahend mis töötab päris kütusel jne.
No see on ka üks põhi argumentidest, et kui ma tahan teisele poole vikerkaart sõita, kus ma siis laen.
No ei ole mõtet kupee kõrval käsi laiutada, et kuidas ma sellega küll oma seitset last pioneerilaagrisse viin? täielik saast ikka!

Kujutage vaid ette entusiaste esimeste autodega, kus polnud ei teid, ei bensukaid, ei varuosapoode, ei tööriistu ega teadmisi, ühesõnaga kõik, mis võimalik, see oli autostumise vastu, rääkimata kaaskodanikest, kes hobusehirmutajaid ja tõenäoliselt saatanalt endalt pärinevat kärakat vihakasid. Sõiduulatus ilma remondi ja tankimiseta oli tõenäoliselt max kahekohaline nr. Kiirus vs hobune oli olematu. Aga ometi...

St kui täna sinu sõidu harjumustele 100% liselt vastavat särtsupunni pole, siis ei kõlba olemasolevad ka miljonitele peredele, kelle igapäeva sõiduulatus on mõnekümne km piires ja laadimine töökoha parklas olemas.

Tsikli sõiduulatus, turvalisus, mugavus, ratsionaalsus, ilmast sõltuvus, varustusse pugemise aeg ja tülikus jne on üleüldse asjad, mis peaks igasuguse sellise sõiduki soetamise välistama. Aga näe, kui on sinu jaoks siis on sinu jaoks. :) Kindlasti oleme me kõik siin paljude kaaskodanike arust pööningult puudulikud.

St kui sinu töö- ja eraelu ei võimalda täna mõistuspäraselt ja ratsionaalselt särtsukat kasutada ei tähenda, et see ei sobi ka teistele.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Uudiseid ja teateid kogu maailmast”