Roheline või joobes?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: Roheline või joobes?
Ajupestu

Suurele osale "mina triikrauaga ei sõida" meestele tundub, et välja käidud aastal võetakse kõikidel dinopõletajad käest ära ja kõik peavad nutuvõru ümber suu ja pisara pühkimise paber peos poodi seda vastikut "triikrauda" omale soetama minema. Ja siis fantaseeritakse üksteise võidu, sellega kaasnevate võimalike probleemide üle.
Tegelikuses on üleminek särtsu peale üsna sujuv. 2035 aastal auto soetamise ikka jõudnud noor mõtleb juba teistmoodi ning ei hooli ta ei V8´sast, laudpaipidest vms täna tõelise mehe arust emaslooma ees atraktiivsust lisavatest lisadest. Ja särtsupunn on üsna loomulik valik.
Tulevikumuusika liigub suunas, kus "tegija" on päikse ja vihma koosmõjul tekkiva atmosfääri nähtuse värvides käekotiga dude, kes oma vabalt valitud soost kallima särtsutõuksile võtab ja vegankohvikusse sahistab.
Surve ühiskonnale oma dinopumpadest loobumiseks läheb aasta aastalt aina suuremaks. Survestamiseks on maksud, dino liitri hind ja eelpool mainitud kaaskodanikud
Aktivistid gaykingdomis (lindgreni maal) käisid siin mõni päev tagasi linnajeepidel öösel rehve tühjaks laskmas, et "loodussaastajatest kurjategijaid" korrale kutsuda. Kuna enamus selle ala aktivistidel on liha puuduse tõttu silmad lamba moodi kahele poole laiali vajunud ja kuplialune koolis käimise asemel gretaga koos lärmamise tõttu üsna õõnsaks jäänud, siis lasti tühjaks ka särtsu- ja hübriidsõidukite rehvid (aga ju seal oli siis liiga palju plastikut

Tänased "realmanid" peavad mingis tulevikus oma laudpaipide ja V8ate omamise ja kasutamise eest üsna suurt lõivu maksma. Ea lisandumisega väheneb vastandumise aktiivsus (no kui oma lapselaps juba summutisse lilli istutab) ning tahad või ei taha, rõõmsavärviline juhtme otsas aia nurgas särv punn saab igati ratsionaalseks valikuks ka vanaisale

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.