Roheline või joobes?
-
- Tsikkel: xjr 1300
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Roheline või joobes?
Ja teine asi on rattad. Eelajalooline tehnoloogia ju. Miks meile ikka seda sama ümmargust veerevat üleshaibitud asja pähe määritakse. Ma arvan, et tulevikus veerevad sõidukid ka edasi aga mitte ümmargustel ratastel. Kindlasti tuleb mingi uus ja parem tehnoloogia!urmas66 kirjutas: ↑29 Juun 2022, 21:26Mina tegelikult ei ole üldse nii kindel,et see mis 2070 kedagi võlub on akuga elektriauto. Elekter võibolla küll, aga aku ilmselt mitte. ma siiralt loodan,et juba enne midagi luuakse-midagi täiesti uut ja teistsugust.Madlobster kirjutas: ↑29 Juun 2022, 15:04@urmas66
Täna ei võeta kellelgi dinopõletajaid käest ära. Ka peale 2035 ei võeta käest ära vaid sa ei saa uut enam osta. Varasem vabatahtlikus ja tänane sund, hmm..., millestki ometi tekkis ju sõna ludiit, elik ma arvan, et need üleminekud siiski omal ajal nii libedad ei olnud kui täna arvata võib (no kes see ikka kakles eesli mersu vahetamise vastu, samuti 2070 ka ei arvata, et üleminek särtsule mingit olulist vastumeelsust tekitas).
Tänane akutehnoloogia on ikkagi ka igivana ja uute ainete kasutamine neis muudab neid küll kergemaks ja väiksemate mõõtmete juures mahutavust suuremaks, kuid asi ise on ikka sama, mis oli juba enne teist maailmasõda ja laetakse neid ka samamoodi kui siis.
Need sinu eelpool minitud hobuveokid surid välja,sest tulid peale aurumasinad, mis omakorda surid välja kui tulid sisepõlemismootorid, aga täna ei ole ju olemas uuemat ja efektiivsemat tehnoloogiat,mis suudaks sisepõlemismootorit vabalt konkureerides välja suretada. Elektriautod on täna arenenud maailamas pealesunnitud käik, sest sellised reeglid tehakse meelevaldselt ja tootjatel ei jää muud üle. Samas nö vähem arenenud maailm ei tea neist midagi ja tossutab oma "euro null" punnvõrriga ka veel järgmisel 50-l aastal sama edukalt edasi.
Kusjuures ma ei ole üldse uue ja parema vastane, ma olen suur uue tehnoloogia fänn, aga see pole ju midagi uut, see on kõigest üleshaibitud vana mida üritatakse meile uue pähe maha müüa.
Meile siin kribajatele oleks vist paslik meenutada, et oli vanasti trükimasin ja see on tänaseks aegade unustusse kadunud, kuid seda ei keelatud ära vaid uus tark tehnoloogia tuli peale.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.