Pettusega KTMi müümine: lugu üheksas osas ehk 6000 Eurot kooliraha (CMS-Transport ApS)
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: R 1250 GS Adventure
- Tänanud: 56 korda
- Tänatud: 90 korda
Re: Pettusega KTMi müümine: lugu üheksas osas ehk 6000 Eurot kooliraha (CMS-Transport ApS)
Mul nüüd ka seis selline, et mingi "vend" tahab mobile.de müügis olevat tsiklit osta, jutt muidugi kahtlane,(kirjutab saksa keeles, lasin translatest läbi) "Thank you for your response. I appreciate your response. I will be buying it at my home in the US my shipping company will be responsible for packaging and disassembly if necessary and they will also come to the address providing the item for collection once you get the money so what the last price you are willing to sell"M.T. kirjutas: ↑07 Dets 2021, 11:38Mul hetkel soovib 1 klient osta asja. Letihind tootel 599.- ja mul müügis -10% alega ehk 539.- Nüüd pakub, et on nõus lisama +50 eur küsitud hinnale, et kindlasti talle broneeriks. Miks osta eraisikult 10.- soodsamalt, kui sama asja saaks poest?![]()
Raha lubatakse saata DPD Expressiga ning kui mul raha käes, siis saadab kulleri paki järgi. Aga kui saadab tühja ümbriku või Monopoli raha, siis klatime mismoodi. Peaks diiliga kaasa minema ja ümbriku avama kulleri juuresolekul?
"Thank you for the mail. The shipping company will contact you to arrange collection once you confirm that you have received your money. Below is the information I need to make the transfer:
Name of account holder:
IBAN:
BIC:
Name of the bank:
Price:
E-mail address:
Product Name:
phone number."
Kas riskiks anda harva kasutatavat ja tühjana seisvat pangakontot ja vaadata mis edasi saab või pigem mitte riskida, et mitte liiga palju enda andmeid avaldada?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.