Roheline või joobes?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: Roheline või joobes?
Ma ei peaks seda uudist päris selle teema uudiseks.
On ilmselge, et tehnoloogiate ajajärgud saavad otsa ja asenduvad järgmistega.
Kunagi tassiti kuningaid kätel, siis elevantidel, edasi läks eeslist aurumasinani ja otsa lõppes lõpuks ka aurumasina elutsükkel.
See, et vedeldatud dinosaurused vahetakse välja gaasi ja elektri vastu nagu omal ajal eesel aurumasina vastu, on ilmselgelt paratamatus. Selle juures eesliksa tegemine seda protsessi ei ilmselt ei peata.
Ja noh... ei nuta seda eeslisõitu ja/või aurutraktorit täna keegi taga, kuigi ülemineku perioodidel oli eesliajaja ja/või söekühveldaja kisa ja nii mõnegi tagurlase nutt ja hala tõenäoliselt üsna vali.
On ilmselge, et tehnoloogiate ajajärgud saavad otsa ja asenduvad järgmistega.
Kunagi tassiti kuningaid kätel, siis elevantidel, edasi läks eeslist aurumasinani ja otsa lõppes lõpuks ka aurumasina elutsükkel.
See, et vedeldatud dinosaurused vahetakse välja gaasi ja elektri vastu nagu omal ajal eesel aurumasina vastu, on ilmselgelt paratamatus. Selle juures eesliksa tegemine seda protsessi ei ilmselt ei peata.
Ja noh... ei nuta seda eeslisõitu ja/või aurutraktorit täna keegi taga, kuigi ülemineku perioodidel oli eesliajaja ja/või söekühveldaja kisa ja nii mõnegi tagurlase nutt ja hala tõenäoliselt üsna vali.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.