Hälvik- Mootorratturid
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
Ma ei jälitanud seda tüüpi, sõitsin oma hooga püsikaga edasi. Ilmselt ma isegi keerasin talle võibolla ette, sest ega teda tähele ei saanud panna, oli must-tume ratas ja mustad riided ka tüübil. Minu ees sõites keeras talle paar autot veel ette, sest see kangelane sõitis enamuse ajast vasakus reas. Ta sattus juhuslikult 20min pärast minuga samase tanklasse. Kuid mäletas ilmselt juhtumit ja seda näpuga vehkimist, sest muutus "rahutuks" kui talle tankuri tagant hüüdsinrannamees kirjutas: ↑26 Juun 2022, 23:09Erinevad inimesed saavad einevatest olukordadest nii erinevalt aru, et ei jõua ära imestada.
Kaugel rublaalal aeti mu tuttavat peale tankimist Mustakalt Lasnasse taga, tulesid vilgutades ja signaalitades.
Kui põgenik lõpuks peatus ja asja uuris, selgus jälitava baretiga papi vehkimisest, et tal olevat "kopika" benaluuk lahti ununenud....
need käsid teatavasti jube tugeva vedruga 90 kraadi küljele ja linnasõidu tuul seda ei sulgenud.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.